Faceți cunoștință cu echipa noastră:

Ing. FAZAKAS EMESE, PhDc
Ing. FAZAKAS EMESE, PhDcPreședinte asociație

Fazakas Emese este inginer de mediu și toxicolog, cu studii masterale în evaluarea riscurilor și securitatea mediului, și toxicologie, doctorandă în știința mediului.
Principalul ei interes profesional constă în evaluarea riscurilor de mediu asupra sănătății umane, evaluarea expunerii la poluanți din mediu, respectiv managementul și analiza statistică a datelor de mediu și de sănătate, lucrând în domeniu din 2012.
A participat în proiecte de cercetare a Direcției Generale de Mediu a Comisiei Europene (Demonstration of a study to coordinate and perform human biomonitoring on a European scale – DEMOCOPHES), al Centrului Regional de Mediu pentru Europa Centrală și de Est (Schools Indoor Pollution and Health: Observatory Network in Europe – SINPHONIE), și în proiecte americane, cum ar fi: „Apa potabilă contaminată cu arsen și pierderea spontană a sarcinii”, în colaborare cu Universitatea de Stat din New York, Universitatea din Albany, respectiv în multe alte studii naționale, cu tematici precum biomonitorizarea metalelor grele, evaluarea poluării aerului interior și exterior, calitatea aerului în școli și grădinițe, etc.
Din 2020 este membră fondatoare a Asociației Project Bag, având ca scop principal sprijinirea tinerilor, promovarea dezvoltării durabile și a valorilor culturale.

IMECS ISTVÁN
IMECS ISTVÁNVicepreședinte asociație

István Imecs are studii universitare în domeniul științei mediului și a biologiei, având specializare în ecologie și protecția mediului. Din anul 2011 participă ca expert biolog/ihtiolog la elaborarea studiilor de fundamentare pentru planuri de management ale ariilor protejate și monitorizează investiții cu impact asupra apelor curgătoare. În ultimii 11 ani a scris și implementat proiecte nerambursabile care vizează protecția mediului și activități de educatie ecologică, restaurare ecologică și ecoturism în cadrul organizațiilor neguvernamentale. Are experiență în managementul ariilor protejate, facând parte din custodia unor arii protejate din zona Ciucului de Jos între 2010-2019.
Din 2020 István Imecs este co-fondator a Asociației Project Bag, care vizează sprijinirea tinerilor, promovarea dezvoltării durabile și a valorilor culturale.

KIRMÁJER ERIKA
KIRMÁJER ERIKASecretar asociație

Kirmájer Erika are studii masterale în management public și în finanțe.
Cu aproape 10 ani de experiență într-o multinațională în zona de finanțe, Erika a fost implicată în diverse roluri de conducere, colaborând cu echipe din întreaga lume. A condus multiple procese de recrutare și selecție pentru diverse roluri de team lead și de management, acumulând o experiență practică vastă în domeniul recrutării. O altă arie de resurse umane, în care Erika a dobândit experiență practică este cea de management al performanței, cu precădere în gestionarea slabei performanțe a angajaților.
Începând cu 2017, Erika a oferit suport unor IMM-uri (cu 5-10 angajați) pentru recrutare și selecție, precum și managementul performanței. Din 2018 a condus procedura de selecție a participanților la programele oferite de Fundația Leaders – lucrând cu liceeni, studenți și tineri antreprenori -, ulterior fiind implicată și în recrutarea și selecția angajaților fundației.
Din 2019 este co-fondatoare a Asociației Leaders for All, care – prin programe complexe de leadership și de orientare vocațională – sprijină dezvoltarea elevilor de liceu, facilitând integrarea acestora pe piața muncii.
Din 2020 Erika Kirmajer este co-fondatoare a Asociației Project Bag, care vizează sprijinirea tinerilor, promovarea dezvoltării durabile și a valorilor culturale.

GYÖRGY LEONÁRD
GYÖRGY LEONÁRDManager destinație ecoturisticā Bāile Tușnad și Împrejurimile

György Leonárd are studii și atestare profesională în domeniu IT. Cu o experiență de peste 17 ani, a fost consultant IT, social media și digital marketing pentru peste 50 de firme în diferite domenii. În ultimii ani a lucrat și pentru ONG-uri, unde a ocupat funcția de marketing manager și responsabil comunicare.
Din 2020 György Leonárd este co-fondator a Asociației Project Bag, care vizează sprijinirea tinerilor, promovarea dezvoltării durabile și a valorilor culturale.

GERGELY LEVENTE
GERGELY LEVENTEResponsabil financiar

Gergely Levente este un expert financiar cu peste 10 ani de experiență în domeniul de due diligence financiar. În această perioadă a lucrat pentru furnizorii de servicii Big4 și ca auditor financiar pentru companii multinaționale. El consideră că planificarea financiară necesită precizie și creativitate. Este membru al Asociației Project Bag din 2023.